Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Имплементација на проекти

13.10.11 | Имплементација на проекти

Најчесто поставувани прашања -Денови на отворени врати

Управувачкиот орган публикува дополнета верзија на одворите на најчесто поставуваните прашања на Деновите на  отворени врати одржани во Ќустендил. Одговорите можете да ги најдете во делот Прашања и одговори - Имлементација на проекти

03.10.11 | Имплементација на проекти

Најчесто поставувани прашања - 03.10.2011

Одговори на на УО (МРРБ) на најчесто поставуваните прашања 

02.09.11 | Имплементација на проекти

Став на УО на програмата за „Непредвидените трошоци„

Управувачкиот Орган на програмата (МРРБ) го публикува своето мислење за начиниот на трошење на буџетската линија „Непредвидени трошоци" (Contingency)