Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Подготовка на проекти

03.09.11 | Подготовка на проекти

Прашања и одговори од Вториот повик за предлог проекти – 3 дел

Управувачкиот Орган го публикуваат третиот дел од најчесто задавани прашања во врска со вториот повик за предлог проекти

30.08.11 | Подготовка на проекти

Прашања и одговори -(2-дел) од вториот повик за предлог проекти

Управувачкиот Орган на Програмата (МРРБ) го побликува вториот дел од Прашањата и Одговорите во врска со Втората покана за предлог проекти на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р.Бугарија и Р.Македонија.

17.08.11 | Подготовка на проекти

Прашања и одговори - втор повик за предлог проекти

Управувуачкиот орган на програмата (МРРБ) го побликува својот став во однос на често задаваните прашања од страна на потенцијалните корисници на грантови оф вториот повик за предлог проекти на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р.Бугарија и Р.Македонија.