Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Известување

02.10.12 | Известување

Покана за тендер - Подготовка на програмите за прекугранична соработка кофинансирани од ИПА инструментот EuropeAid/133413/D/SER/Multi

Министерство за регионален развој и јавни најавува меѓународна тендерска постапка за доделување на договор за услуга за подготовка на програмите за прекугранична соработка, ко-финансирани од Инструментот за претпристапна помош 2014 - 2020 година (помеѓу...

04.07.12 | Известување

Покана за тендер - Времена Евалуација на програмите за прекугранична соработка

Министерство за регионален развој и јавни работи објавува повик за јавна набавка за Времена Евалуација на Програмите за Прекугранична соработка, кофинансирани од ИПА Инструментот за претпристапна помош, а Управувани од Република Бугарија.

14.06.11 | Известување

Покана за тендер - промотивни материјали

Министерство за регионален развој и јавни работи објавува повик за јавна набавка за на материјали за популаризација на ИПА прекуграничните програми

10.06.11 | Известување

Покана за тендер

ГД "Управување со територијалната соработка " при Министерството за регионален развој и јавни работи објавува тендер за договорни за услуги за"Одржување на СУКи веб-сајтови за ИПА Програмата за прекугранична соработка уоравувани од страна на Република Бугарија 

23.11.10 | Известување

SUPPLY OF IT EQUIPMENT

The deadline for submission of tenders is 29.11.2010, 17.30 h. 3_Tender_Macedonia.zip (697.08...