Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Програмски документи

03.09.14 | Begin

Ажурирана верзија на Упатство за прво ниво на контрола

Министерството за регионален развој на Република Бугарија – Управувачкиот орган ја објави ажурираната верзија на Упатството за прво ниво на контрола на Програмата за прекугранична соработка , кофинансиран од ИПА инструментот. Ажурираната...

12.11.13 | Програмски документи

Анекси од Упатството за имплементација на проектите по Вториот Повик-верзиja 4_ноември_2013

Annexes_PIM_BG_MK_Second_Call_version_4.rar (14.43 MB)...

12.11.13 | Програмски документи

Упатството за имплементација на проектите по Вториот Повик-верзиja 4_ноември_2013

PIM_BG_fYRoM_Second_Call_version_04_November_2013_final.pdf (12.61...

10.09.13 | Програмски документи

Упатство за прво ниво на контрола-юни-2013

FLC_Guide_ver.3.4_June_2013.pdf (3.75 MB)...

10.09.13 | Програмски документи

Анекси за Прво ниво на контрола-юни-2013

FLC_Guide_06.2013.rar (13.4 MB)...
   12 > >>