Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

04.02.16 | Jавни тендери

Tender for providing service for оrganization of events

Tender for providing service for “Organization of events under IPA/INTERREG IPA Cross border Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria-Turkey” (Republic of Bulgaria /Former Yugoslav...

27.01.16 | Примерни досиеја (PRAG)

Нова верзија на PRAG за 2016 година - кратко резиме

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) за 2016 година стапи во сила на 15.01.2016 година. Краткото резиме на промените во верзијата на PRAG можете да го најдете...

26.01.16 | Jавни тендери

Questions and Answers for tender: Supply of materials for popularization of INTERREG - IPA Cross-border Programmes, managed by the Republic of Bulgaria.

Questions and Answers for "Supply of materials for popularization of INTERREG - IPA Cross-border Programmes, managed by the Republic of Bulgaria" Lot 1 - 2014TC16I5CB007 – TA – 2016 – 1 Lot 2 - 2014TC16I5CB006 – TA...

18.01.16 | Begin

Нова верзија на PRAG

Почитувани бенефициенти, Ве известуваме дека од 15 јануари 2016 година во сила е новата верзија на PRAG Новата верзија на PRAG може да ја најдете...

12.01.16 | Begin

Актуелизирани прашања и одговори по Првиот повик ДЕЛ VI - од 23.12.2015 до 04.01.2016 година

Финална листа на "Прашања и одговори". Листата "Прашања и одговори" ДЕЛ VI со прашањата поставени од 23-ти декември 2015 до 04-ти јануари 2016 година можете да ја најдете...

12.01.16 | Jавни тендери

Supply of materials for popularization of INTERREG - IPA Cross-border Programmes, managed by the Republic of Bulgaria.

Ministry of Regional Development and Public Works of the Republic of Bulgaria, the Directorate General “Territorial Cooperation Management” intends to award a contract for supply of materials for popularization of INTERREG - IPA...
   1234567891011 > >>