Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Други

Други

Контакти на потенциални партньори от България и Македония

Контакти на потенциални партньори от България (89 KB) Контакти на потенциални партньори от Македония (103.5...

09.06.11 | Други

Презентаци важни за имплементација на финансираните проекти од првиот повик

На линкот подолу, можете да ги најдете Презентациите (слајдовите) од обуката за исполнување на проектите од првиот повик. одржана во Ќустендил 03.06.2011 Prezentacii_od_obukata_vo_kyustendil_03_06.2011.rar (3.23...

21.12.09 | Други

Презентации

Информативни денови- 7-8 октомври 2009 : 1_CBC_Programme_MKD.pdf (674.33 KB) 1_Call_for_Proposals_MKD.pdf (1.02...