Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Листа на партнери

 • Faculty of tourism and business logistic

  Име на проектот: /
  Додадено на: 27 February 2018
  Приоритет:
   1.1 Економски развој, 2.1 Искористување на еко ресурси, 2.2 Искористување на културни ресурси
  Повеќе
 • дасдсад

  Име на проектот: дадасдасд
  Додадено на: 18 December 2015
  Приоритет:
   1.2 Социјално зближување
  Повеќе
 • Darko Kacakov

  Име на проектот: Tourism through the preservation of traditional values and European standards in border region
  Додадено на: 15 December 2015
  Приоритет:
   1.1 Економски развој
  Повеќе
 • Marina Arsovska

  Име на проектот: EE in public infrastructure
  Додадено на: 20 November 2015
  Приоритет:
   2.1 Искористување на еко ресурси
  Повеќе
 • Роман Воински

  Име на проектот: ‘‘Платформа за енергийно планиране (Енерплан)’’
  Додадено на: 18 November 2015
  Приоритет:
   1.1 Економски развој
  Повеќе
 •    1234567891011 > >>