Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

3-ти повик

03.12.14 | Begin

Дополнета листа на договори за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година

Дополнетата листа на договорите за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година можете да ја најдете...

12.09.14 | Begin

Обука за македонските корисници чии проекти ќе бидат дополнително финансирани во рамките на третиот повик во Струмица

На 11 септември 2014 година во Струмица, се одржа обука за македонските корисници за имплементација на проекти дополнително финансирани од третиот повик за избор на проекти, ко - финансирани од Инструментот за претпристапна помош,...

11.09.14 | Begin

Oбука за бугарските бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик

На 11 септември 2014 година во просториите на Заедничкиот Технички Секретаријат во Ќустендил се одржа обука за бугарските бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик за избор на проекти, ко-финансиран...

22.07.14 | Begin

Дополнета листа на договори за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година

Дополнетата листа на договорите за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година можете да ја најдете...

21.05.14 | Begin

Oбука за бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик

На 21 мај 2014 година во просториите на Заедничкиот Технички Секретаријат во Ќустендил се одржа обука за бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик за избор на проекти, ко-финансиран од Инструментот...

24.01.14 | Begin

Спроведена обука по Третата покана за бугарските корисници

На 23 јануари 2014 година во просториите на Заедничкиот Технички Секретаријат во Ќустендил се одржа обука на бугарски јазик за бенефициентите чии проекти се финансирани во рамките на Третиот повик за избор на проекти, ко-финансиран од Инструментот...

16.01.14 | Begin

Обука за бугарските бенефициенти по Третиот повик

Заедничкиот Технички Секретаријат на ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија–Македонија, во соработка со Главната дирекција „Управување на прекуграничната соработка” при Министерството за регионален развој на Република...

08.01.14 | Begin

Спроведена обука по третиот повик во Струмица

На 20 декември 2013 година во Струмица , Македонија се одржа обука за спроведување на финансираните проекти за македонските корисници по Третата покана на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија , ко-финансирана од...

24.01.13 | Новости

Бугарските и македонските корисници разменија идеи на ФОРУМOT ЗА ПАРТНЕРСТВО

На 23-ти Jануари 2013 година во Струмица, Македонија се одржа Форум за партнерство за Третиот повик за прибирање проектни предлози

22.01.13 | Новости

Околу 270 потенцијални корисници беа обучени за подготовка на проектни предлози во рамките на Третиот Повик

На одржаната обука за потенцијалните корисници во Благоевград, 16 јануари 2013 година, беше покажан голем интерес од страна на претставниците на локалните власти, невладините организации и институции за Третиот повик за прибирање на проектни предлози...

15.01.13 | Begin

ФОРУМ ЗА ПАРТНЕРСТВО

На 23 Јануари 2013 година во Струмица, Македонија ќе се одржи Форум за партнерство

10.01.13 | Новости

ВАЖНО!!! НОВА ВЕРЗИJА НА ФОРМУЛАРОТ ЗА АПЛИЦИРАНЕ!!!

Денес 10 ЯНУАРИ 2013 г. е публикувана нова верзија на Формуларот за аплицирање (ФА) заради претходно откриените грешки во првиот формулар.

09.01.13 | 3-ти повик

Информативни денови и обуки за Третиот повик за проектни предлози со реф.№ 2007CB16IPO007-2012-3

Тема:Подготовка на проектен предлог и пополнување на формуларот за аплицирање "

   12 > >>