Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Мултимедиjни галерии

24.09.12 | Новости

Прослава на денот на Европска соработка 2012 во рамките на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р.Бугарија и Р.Македонија

Денот на Европската соработка беше одбележан во Европа за првпат на 21 Септември 2012 година. 75 европски програми за територијална соработка со повеќе од 100 локални настани го прославија денот на европска соработка во цела Европа во периодот од 17...