Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Нова верзија на PRAG

18.01.16 | Begin

Почитувани бенефициенти,

Ве известуваме дека од 15 јануари 2016 година во сила е новата верзија на PRAG

 

Новата верзија на PRAG може да ја најдете ТУКА