Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

03.12.14 | Begin

Дополнета листа на договори за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година

Дополнетата листа на договорите за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година можете да ја најдете...

02.10.14 | Begin

Пример за пополнување на тендерската документација

Поради идентификуваните грешки и пропусти од страна на Управувачкиот орган во процесот на верификација на тендерски процедури за услуги со еден понудувач, Заедничкиот технички секретаријат изготви пример на тендерско досие. Ова досие не е...

26.09.14 | Begin

Победници на фото конкурсот "Убавината на прекуграничниот регион"

Победници на фото конкурсот "Убавината на прекуграничниот регион" 1 место од жири автор: Марина Крстиќ фотографија: Rakija Maker 2 место од жири - автор: Стојан Петков фотографија: Кукерски танц 3 место од жири автор: Снежанка...

20.09.14 | Begin

Европски ден на соработка 2014

Фото галерија од концертот “Заедничките граници не прават поблиски“ во Штип -...

18.09.14 | Begin

Европски ден на соработка 2014

Фото галерија од отворањето на изложбата на фотографии "Убавината на прекуграничниот регион" во Штип -...

17.09.14 | Begin

Европски ден на соработка 2014

Фото галерија од отворањето на изложбата на фотографии "Убавината на прекуграничниот регион" во Благоевград -...
  << <23456789101112 > >>