Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

22.04.15 | Begin

Првата верзија на Насоките за аплицирање за Програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош ИПА II помеѓу Република Бугарија и Република Македонија за периодот 2014-2020 година е објавена за јавна расправа

Првата верзија на Насоките за аплицирање за Програмата за прекугранична соработка ИПА II помеѓу Република Бугарија и Република Македонија е на располагање за јавна расправа. Потенцијалните кандидати, како и други заинтересирани организации и поединци,...

20.04.15 | Jавни тендери

Final questions and answers under tender procedure for organization of public events

Questions and Answers Providing service for “Organization of three public events, aiming at promotion of the European territorial cooperation under IPA CBC Programmes Bulgaria-Serbia, Bulgaria- the Former Yugoslav Republic of Macedonia...

16.04.15 | Begin

Листа на стратешки документи развиени по проекти

Листата на стратешки документи (и линкови за симнување), развиени во рамки на трите покани за проектни предлози на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија, можете да ја најдете...

11.04.15 | Begin

Честит Велигден!!!

Персоналот на Заедничкиот технички секретаријат - Ќустендил и Антена Струмица на сите граѓани и корисници од прекуграничниот регион од православна вероисповед им посакува Среќен Велигден! Нека празниците ни донесат светлина, здравје, среќа...

06.04.15 | Jавни тендери

Tender for providing service for selection of experts for execution of technical and quality assessment of the applications

Tender for providing service for “Selection of experts for execution of technical and quality assessment of the applications received under the Calls for proposals of the IPA CBC Programmes 2014-2020 Bulgaria-Serbia, Bulgaria- FYROM and...
  << <1234567891011 > >>