Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

26.02.15 | Begin

Во Сандански се одржа информативен семинар "Нов период - нови можности за развој на прекуграничната соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија"

На 25 февруари 2015 година во преполната конференциска сала на Интерхотел Сандански во Сандански во присуство на над 200 претставници на потенцијалните корисници од целиот прекуграничен регион: регионални администрации, регионални структури на...

19.02.15 | Begin

TENDER FOR SUPPLY OF IT EQUIPMENT UNDER IPA CROSS-BORDER PROGRAMMES, MANAGED BY THE REPUBLIC OF BULGARIA

Lot 1 - 2007CB16IPO006-TA-2015-1 (Supply of IT equipment under the Bulgaria-Serbia IPA Cross-border Programme) Lot 2 - 2007CB16IPO007-TA-2015-1 (Supply of IT equipment under the Bulgaria-the Former Yugoslav Republic of Macedonia IPA Cross-border...

09.02.15 | Begin

Информативен семинар "Нов период - нови можности за развој на прекуграничната соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија"

Со цел успешно отпочнување на новата програма за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија за периодот 2014-2020 година, Министерството за регионален развој и урбанизам организира информативен семинар за...

15.12.14 | Begin

“Delivery of service for maintenance and hosting of the web sites for Bulgaria-Serbia IPA CBC Programme www.ipacbc-bgrs.eu, Bulgaria-the former Yugoslav Republic of Macedonia IPA CBC Programme www.ipa-cbc-007.eu and Bulgaria-Turkey IPA CBC Programme: www.ipacbc-bgtr.eu”

Ministry of Regional Development and Public Works announces its intention to award service contract under tender for “Delivery of service for maintenance and hosting of the web sites for Bulgaria-Serbia IPA CBC Programme www.ipacbc-bgrs.eu,...

10.12.14 | Begin

Техничка средба во рамки на ИПА Прекуграничната програма - 9 Декември 2014 - Софија

На 9 декември во Софија се одржа техничка средба на нашата ИПА Програма за прекугранична соработка. На средбата присуствуваа претставници на Управувачкиот орган, Националниот орган и Заедничкиот технички секретаријат. За време на средбата беа...
  << <1234567891011 > >>