Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

16.09.14 | Begin

Европски ден на соработка 2014

На 21 септември секоја година под покровителство на Европската комисија и Европскиот парламент се празнува Европскиот ден на соработка со кој се одбележуваат достигнувањата на 20 годишната територијална соработка во Европа. Во изминатите две изданија...

12.09.14 | Begin

Обука за македонските корисници чии проекти ќе бидат дополнително финансирани во рамките на третиот повик во Струмица

На 11 септември 2014 година во Струмица, се одржа обука за македонските корисници за имплементација на проекти дополнително финансирани од третиот повик за избор на проекти, ко - финансирани од Инструментот за претпристапна помош,...

11.09.14 | Begin

Oбука за бугарските бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик

На 11 септември 2014 година во просториите на Заедничкиот Технички Секретаријат во Ќустендил се одржа обука за бугарските бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик за избор на проекти, ко-финансиран...

11.09.14 | Begin

Селектирани фотографии од конкурсот "Убавината на прекуграничниот регион "

Гласајте за фотографиите кои ви се допаѓаат преку нашата Facebook страница ТУКА или на e-mail адресата : thebeautyofcbr@gmail.com . Изберете ја најдобрата фотографија од прекуграничниот регион и бидете дел од прославата на Европскиот ден на...

03.09.14 | Begin

Ажурирана верзија на Упатство за прво ниво на контрола

Министерството за регионален развој на Република Бугарија – Управувачкиот орган ја објави ажурираната верзија на Упатството за прво ниво на контрола на Програмата за прекугранична соработка , кофинансиран од ИПА инструментот. Ажурираната...
  << <345678910111213 > >>