Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

24.08.15 | Jавни тендери

Corrigendum No 1 to Tender for providing service for development of Beneficiaries electronic exchange portals and management information systems and their maintenance for INTERREG-IPA CBC Programmes, managed by Bulgaria

Managing authority changes the final deadline for submission of offers for the Tender for providing service for development of Beneficiaries electronic exchange portals and management information systems and their maintenance for INTERREG-IPA CBC...

21.08.15 | 2014-2020

Истражување за учесниците во програмата: Вашето мислење е важно!

Управувачкиот орган на Интеррег- ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија за периодот 2014 - 2020 љубезно Ве кани да учествувате во онлајн анкетата за утврдување на основните вредности na квалитативните програмски показатели на...

20.08.15 | Jавни тендери

Tender for providing service for development of Beneficiaries electronic exchange portals and management information systems and their maintenance for INTERREG-IPA CBC Programmes, managed by Bulgaria

Directorate General “Territorial Cooperation Management”, Ministry of Regional Development and Public Works intends to award a service contract for “Development of Beneficiaries electronic exchange portals and management information...

24.07.15 | Begin

Нова верзија на PRAG

Почитувани бенефициенти, Ве известуваме дека од 15 јули 2015 година во сила е новата верзија на PRAG Новата верзија на PRAG може да ја најдете...

09.07.15 | Годишни Извештаи

Annual Report 2014

Annual Report 2014...

02.07.15 | Jавни тендери

Tender for providing service

Tender for providing service for “Selection of experts for execution of technical and quality assessment of the applications received under the Calls for proposals of the IPA CBC Programmes 2014-2020 Bulgaria-Serbia, Bulgaria- FYROM and...
  << <1234567891011 > >>