Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

16.11.15 | Begin

Прв Повик за проектни предлози на Програмата Интерег-ИПА за прекугранична соработка Бугарија-Македонија

23.09.2015 МИНИСТЕРСТВОТО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ И ЈАВНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА (УПРАВУВАЧКИ ОРГАН НА ПРОГРАМАТА) ВО СОРАБОТКА СО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА (НАЦИОНАЛЕН ОРГАН НА ПРОГРАМАТА) Го објавуваат на...

16.11.15 | Begin

Актуелизирани прашања и одговори по Првиот повик - до 27.10.2015 - дел I и II

Листата "Прашања и одговори" ќе биде редовно ажурирана со нови прашања и одговори. Листата "Прашања и одговори" обновена на 27-ми октомври 2015 - - дел I и II, можете да ја најдете...

13.11.15 | Begin

Успешно заврши Информативната кампања со Форумот за пронаоѓање на партнери во Сандански

Форумот за пронаоѓање на партнери по Првиот повик за проектни предлози се одржа на 12-ти ноември 2015 година во Сандански, Бугарија. Повеќе од 120 учесника од Бугарија и Македонија присуствуваа на настанот. Целта на Форумот беше да им се овозможи на...

11.11.15 | Begin

Материјали и презентација - Форум за пронаоѓање на партнери по Првиот повик за проектни предлози

Листа на потенцијални кандидати кои бараат партнер по Приоритетни оски: 1. ЖИВОТНА СРЕДИНА - меки проекти 2. ЖИВОТНА СРЕДИНА - инвестициски проекти 3. ТУРИЗАМ - меки проекти 4. ТУРИЗАМ - инвестициски проекти 5. КОНКУРЕНТНОСТ - меки...

03.11.15 | Begin

Форум за пронаоѓање на партнери во град Сандански, во рамките на Првиот повик за проектни предлози

Заедничкиот секретаријат на Програмата за прекугранична соработка Интерег-ИПА Бугарија-Македонија има задоволство да ги покани сите заинтересирани организации да земат учество во Форумот за пронаоѓање на партнери, кој ќе се одржи на 12.11.2015...

03.11.15 | Begin

Завршија информативните денови за Првата покана по новата Програма 2014-2020

Успешно заврши серијата на информативни денови за потенцијални кандидати за првиот Повик за проектни предлози на Програмата за прекугранична соработка Интеррег-ИПА Бугарија-Македонија. Обуките се одржаа според следниов распоред: *23-ти октомври...
  << <1234567891011 > >>