Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

26.10.15 | Begin

Материјали и презентации - Информативна кампања во врска со Првата покана за поднесување на проектни предлози

Презентација 1 - Прв повик за собирање на проектни предлози CCI: 2014TC16I5CB006-2015-1; Презентација 2 - Подготовка на проектен предлог и пополнување на Формуларот за аплицирање; Презентација 3 - Подготовка на буџет и подобност на...

23.10.15 | Begin

Информативна кампања за Првиот повик за поднесување на проектни предлози по Програмата за прекугранична соработка Интерег - ИПА Бугарија - Македонија на територија на Република Македонија

Заедничкиот секретаријат на Програмата за прекугранична соработка Интеррег - ИПА Бугарија-Македонија има задоволство да ги покани сите заинтересирани лица да земат учество на информативните денови во врска со Првата покана за проектни предлози...

16.10.15 | Begin

Прашања и одговори по Прв повик за проектни предлози на Интерег-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија

Листата "Прашања и одговори" ќе биде редовно ажурирана со нови прашања и одговори. Листата "Прашања и одговори" обновена на 15-ти октомври 2015 можете да ја најдете...

15.10.15 | Begin

Информативна кампања за Првиот повик за поднесување на проектни предлози по Програмата за прекугранична соработка Интерег - ИПА Бугарија - Македонија 2014-2020

Заедничкиот секретаријат на Програмата за прекугранична соработка Интеррег - ИПА Бугарија-Македонија има задоволство да ги покани сите заинтересирани лица да земат учество на информативните денови во врска со Првата покана за проектни предлози...

14.09.15 | Begin

Европски Ден на Соработка 2015

На 12 септември 2015 година во организација на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија и Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Србија се одржа прослава на Европскиот ден на соработка 2015. Прославата се...

26.08.15 | Begin

Ден на европската соработка 2015

Четврта година по ред во септември 2015 година во цела Европа ќе биде одбележан Денот на европската соработка со спроведување на стотици локални настани. Целта на кампањата, координирана од Европската комисија во соработка со Комитетот на регионите...
  << <1234567891011 > >>