Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

08.01.16 | 2014-2020

ВАЖНО!!! Формуларот за аплицирање по првиот повик за проектни предлози е модифициран

Формуларот за аплицирање со отстранети технички грешки (нема промена во содржината на формуларот), е достапен ТУКА: 1_AF_2014_2020_v4_MK_final_7116.xlsm (1.01 MB) **** Користете ја програмата Microsoft Excel 2010 или понова верзија ****...

07.01.16 | Begin

Актуелизирани прашања и одговори по Првиот повик ДЕЛ V - од 24.11.2015 до 22.12.2015 година

Листата "Прашања и одговори" ќе биде редовно ажурирана со нови прашања и одговори. Листата "Прашања и одговори" ДЕЛ V со прашањата поставени од 24-ти ноември 2015 до 22-ри декември 2015 година можете да ја најдете ТУКА....

05.01.16 | Begin

Листа на потенцијални кандидати кои бараат партнер - АКТУЕЛИЗИРАНА

Листа на потенцијални кандидати кои бараат партнер по Приоритетни оски: 1. ЖИВОТНА СРЕДИНА - меки проекти 2. ЖИВОТНА СРЕДИНА - инвестициски проекти 3. ТУРИЗАМ - меки проекти 4. ТУРИЗАМ - инвестициски проекти 5. КОНКУРЕНТНОСТ - меки...

07.12.15 | Begin

Актуелизирани прашања и одговори по Првиот повик ДЕЛ IV - од 06.11.2015 до 23.11.2015 година

Листата "Прашања и одговори" ќе биде редовно ажурирана со нови прашања и одговори. Листата "Прашања и одговори" со прашањата поставени од 6-ти ноември 2015 до 23-ти ноември 2015 година можете да ја најдете...

26.11.15 | Begin

Актуелизирани прашања и одговори по Првиот повик ДЕЛ III - од 28.10.2015 до 05.11.2015 година

Листата "Прашања и одговори" ќе биде редовно ажурирана со нови прашања и одговори. Листата "Прашања и одговори" со прашањата поставени од 28-ми октомври 2015 до 5-ти ноември 2015 година можете да ја најдете...

17.11.15 | Begin

ВАЖНО!!! Пакетот за аплицирање за Првиот повик е изменет

ВАЖНО !!! Пакетот за аплицирање за 1-виот повик за проектни предлози во рамките на ИНТЕРРЕГ - ИПА Програмата за прекугранична соработка, 2014TC16I5CB006-2015-1, објавен на 23 септември 2015 година е изменет. Документот за измена и корегираните...
  << <1234567891011 > >>