Календар

август 2022
пн вт ср чт пт сб нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Размена на проектни идеи и партнери

Questions and Answers for tender: Supply of materials for popularization of INTERREG - IPA Cross-border Programmes, managed by the Republic of Bulgaria.

26.01.16 | Jавни тендери

Questions and Answers

for "Supply of materials for popularization of INTERREG - IPA Cross-border Programmes, managed by the Republic of Bulgaria"

Lot 1 - 2014TC16I5CB007 – TA – 2016 – 1

Lot 2 - 2014TC16I5CB006 – TA – 2016 – 1

Lot 3 - 2014TC16I5CB005 – TA – 2016 – 1

doc.gifQuestions_answers.doc (107 KB)