Календар

jули 2020
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Размена на проектни идеи и партнери

Нова верзија на PRAG

18.01.16 | Begin

Почитувани бенефициенти,

Ве известуваме дека од 15 јануари 2016 година во сила е новата верзија на PRAG

 

Новата верзија на PRAG може да ја најдете ТУКА