Календар

jули 2020
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

Размена на проектни идеи и партнери

Листа на потенцијални кандидати кои бараат партнер - АКТУЕЛИЗИРАНА

05.01.16 | Begin

Прв Повик за проектни предлози на Интерег-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија

Листа на потенцијални кандидати кои бараат партнер по Приоритетни оски:

1. ЖИВОТНА СРЕДИНА - меки проекти

2. ЖИВОТНА СРЕДИНА - инвестициски проекти

3. ТУРИЗАМ - меки проекти

4. ТУРИЗАМ - инвестициски проекти

5. КОНКУРЕНТНОСТ - меки проекти


НАПОМЕНА: Доколку сакате и Вашата организација да биде ставена во некоја од листите пратете ни ги податоците на: jtsipakyustendil@gmail.com