Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

21.08.14 | Begin

Заедничката работна група го одобри конечниот нацрт документ на ИПА Програмата за прекугранична соработка 2014-2020

Финалниот состанок на Заедничката Работна Група за подготовка на ИПА Програмата за прекугранична соработка 2014-2020 се одржа на 21 август 2014 во “Best Western City Hotel”, Софија, Бугарија. Сесијата на ЗРГ беше насочена кон финализирање...

05.08.14 | Begin

Трет состанок на Заедничката Работна Група за подготовка на Програмата за ИПА прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија 2014-2020

Финалниот состанок на на Заедничката Работна Група за подготовка на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија 2014-2020 ќе се одржи на 21 август 2014 година во Софија, Бугарија. Главната тема на агендата ќе биде...

28.07.14 | Begin

Фото Конкурс "Убавината на прекуграничниот регион"

ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија CCI 2007CB16IPO007 во рамките на прославата на Европскиот ден нa соработка 2014 организира Фото Конкурс "Убавината на прекуграничниот регион". Конкурсот е отворен од 28 јули 2014 до...

22.07.14 | Begin

Дополнета листа на договори за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година

Дополнетата листа на договорите за субвенција доделени во рамките на Третиот повик за предлози ref. N-2007CB16IPO007-2012 -3 објавен на 03 декември 2012 година можете да ја најдете...

09.07.14 | Годишни Извештаи

Annual Report 2013

Annual Report 2013...

26.06.14 | Begin

Видео конкурс на програма INTERACT

Европскиот ден за соработка ги слави придобивките и постигнувањата на територијалната соработка преку локални настани во и околу Европа на 21-ви септември 2014 година. По тој повод програма INTERACT, заедно со Европската комисија, организира видео...
  << <4567891011121314 > >>