Календар

октомври 2022
пн вт ср чт пт сб нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Билтен

Да добивате најновите вести од програмата, ве молиме внесете ја вашата e-mail.

21.05.14 | Begin

Oбука за бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик

На 21 мај 2014 година во просториите на Заедничкиот Технички Секретаријат во Ќустендил се одржа обука за бенефициентите чии проекти дополнително се финансирани во рамките на Третиот повик за избор на проекти, ко-финансиран од Инструментот...

24.04.14 | Begin

Втора средба на Заедничката работна група

На 23 април 2014 година во Скопје, Република Македонија се одржа втората средба на Заедничката работна група (ЗРГ) за подготовка на програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија 2014-2020 година. Основна тема на дневниот ред...

07.04.14 | Begin

Нова верзија на PRAG

Почитувани бенефициенти, Ве известуваме дека од 04 април 2014 година во сила е новата верзија на PRAG Новата верзија на PRAG може да ја најдете ТУКА...

20.03.14 | Jавни тендери

Supply, installation and service of equipment

Goce Delchev University in Shtip, Republic of Macedonia intends to award a supply contract for Provision of Equipment for Congressional Network and Centre for Vocational and Technical Skills in Plachkovica, with publication...

12.03.14 | 2014-2020

Извештај и презентација од 5-те Регионални консултативни форуми

Извештај и презентација од 5-те Регионални консултативни форуми Извештајот може да го превземете од ТУКА Презентацијата може да ја превземете од...

10.03.14 | Begin

Резултати од електронскиот прашалник во врска со подготовката на програмскиот период 2014-2020

Електронска анкета (прашалник) за ставовите, потребите и очекувањата на заинтересираните страни во однос на обемот и содржината на новата програма за прекугранична соработка Бугарија-Македонија 2014-2020 беше спроведена во периодот 3 -...
  << <56789101112131415 > >>